Полиња на стручност

Имаме изградено меѓународно призната мрежа на производи за во градежништвото и системски решенија што се применуваат на различни полиња-од производи за зацврстување и поврзување на плочки, прозорци, фасади, покриви и подови до технологии за инсталирање и врзување. Ако сте плочкар, паркетар, столар или специјалист за кровови и фасади, можете да сметате на леснотијата во употребата и одличните перформанси на нашите решенија.                                                                    
 
Многу од проектите во градежништвото не можат да бидат завршени со поединечни производи или решенија. Затоа, Ceresit гради едноставен производен систем чии што елементи се совршено поврзани-од системи за поставување керамика до системи за изолација на фасади. Сите решенија што ги нуди Henkel овозможуваат исклучително висока сигурност во примената и лесно работење што истовремено значи заштеда на пари и време за корисниците.                                                              

Поставување керамика

Целосниот систем за поставување керамика опфаќа: лепила, фуги, силикони и производи за хидроизолација под плочки.

Подови

Подготовка на подлога, израмнување и производи за горни слоеви за подови

Хидроизолација

Производи за кровови и хидроизолација што се користат за целата градба

ETICS

Системи за топлинска изолација и завршни работи на сите типови на фасади

Премази за ентериери

Подлоги и глет маси, модерни и приспособливи премази

PU пени

Пени за изолација и инсталација што се користат околу целата градба

Малтери и адитиви

Малтери за ѕидање, поправки и специјални малтери, мешавини и адитиви