Visage

Visage

Новата линија Visage малтери и бои им дава на зградите модерен и стилски изглед инспириран од природата. Опфаќа три групи материјали со природен ефект што му даваат на вашиот дом единствен изглед. За ефект на камен се користат гранитен и песочен малтер и шаблони од камен и цигла. За ефект на дрво - малтер во шест различни бои. И за метален ефект: златна и сребрена боја, светкав малтер и опал лак. Овие материјали се целосно компатибилни со Ceresit ETICS (Композитен систем за надворешна топлинска изолација) системи за изолација на фасади кои што покрај природната естетика даваат и практичен квалитет.