КВАЛИТЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Основа на нашите светски водечки брендови и технологии е строгата контрола на квалитетот на развојот и производството и постојаната оптимизација на процесот. На овој начин и поставувајќи ги највисоките стандарди, Ceresit ги задоволува потребите на градежната индустрија и на професионалните мајстори низ целиот свет. Бидејќи Henkel ги обединува сите струки под еден чадор, нашите добро поврзани системи на производи секогаш гарантираат врвни перформанси. За нашите потрошувачи и нивните градежни проекти ова значи сигурност, трајност и задржување на оптималната вредност на градбата. Токму затоа Ceresit е толку често прв избор на професионалните мајстори.