Instyle внатрешно декорирање

Со Instyle производите можете да го добиете истиот изглед како и на подовите, така и на ѕидовите, создавајќи хомогени површини без визуелни дупки или испрекинувања. Можете истовремено и да си поигрувате со бои и ефекти, од сјајни и мазни до груби и бетонски. Instyle производите се нанесуваат на лице место, со што можете да следите индивидуални процедури на нанесување. Затоа, очекуваме уникатен, неповторлив ефект.             

Имате избор меѓу две серии производи, наменети за различни проекти и стилови: Instyle industria и Instyle jazz ви нудат широка гама површински текстури, својства и бои.

Instyle industria

Повеќе

Instyle jazz

Повеќе