Фасадни лепила

Ceresit фасадните лепила се клучен дел од Ceresit ETICS. Овие висококвалитетни производи служат за врзување и изолација на плочи на ѕидна подлога како и за формирање на армиран слој. Ги има и со фибер армирана формулација, со формулација без база, спремни за користење со екстремно отпорна формула.

Adhesive mortars

Adhesive & reinforcing mortars