Фасадни малтери

Ceresit малтерите ја подобруваат изолацијата на зградата, а истовремено овозможуваат заштита од пробивање на водата и естетски изглед. Ceresit нуди широка палета малтери врз база на различни врзувачи: минерални, акрилни, силикатни, силиконски, силикатно-силиконски.

 

Acrylic

Silicate-silicone

Silicone