PU пени

Кога станува збор за изолирање, фиксирање или пополнување на празнини и дупки, PU пените влегуваат во игра. Со широкиот избор на еднокомпонентни PU (полиуретански) пени, многу од потребите на професионалните мајстори или ,,направи сам" корисници се задоволени. Најчесто, пените се користат за поправка на прозорци и врати  и во исто време служат као одличен изолатор од бучава и топлина. Покрај тоа, Henkel има развиено специјални производи за лепење на сите видови на материјали во градењето, на пример EPS плочи.

WhiteTeq пени

Повеќе

Дополнителни производи

Повеќе

PU пени

Повеќе