WhiteTeq пени

WhiteTeq пените се нова генерација на полиуретански пени, на база на прочистени и концентрирани состојки. WhiteTeq технологјата овозможува соодветни параметри за стврднување и и дава на пената карактеристична ледено бела боја, екстра фина структура на ќелии и засилена УВ отпорност. Зацврстената пена има највисока термална ефикасност и акустична изолација. WhiteTeq технологијата има низок притисок на стврднување и 25% флексибилност обезбедува долготрајна изолација. Совршениот сооднос на отворени и затворени ќелии и механичка сила го прават совршениот производ при изолирање сложени простори.