THERMO UNIVERSAL

Опис

Лепак за нанесување и армирање EPS плочи

Карактеристики

  • Долготраен и флексибилен
    (збогатен со Fibre Force влакна)
  • Водоодбивен
  • Паропропусен
  • Отпорен на пукнатини
  • Универазален

Прочитајте повеќе

Thermo Universal е наменет за лепење експандиран полистерен и формирање тенок слој во комбинација со стаклена мрежа CT 325. Се користи за нови ѕидови и на постоечки објекти кои треба да се изолираат.