Внатрешни премази

Ceresit е вашиот партнер во финиши за ентериери. Нашите подлоги подготвуваат различни видови на површини и нудат основа за успешно инсталирање и сигурен краен резултат. За внатрешни ѕидови и подови, гипсените малтери на Ceresit се дизајнирани за израмнување на нерамни површини, пополнување на дупки и недостатоци. За крајниот ефект, можете да сметате на нашите глет маси за измазнување на површините пред последниот третман или завршниот слој.

Универзални подлоги

Повеќе

Гипсеви и глет маси

Повеќе