Малтери и помошни средства

Малтерите и помошните средства на Ceresit исполнуваат различни услови како на пример висока компресивна сила и водоотпорност. Во зависност од начинот на примена, од широката Ceresit палета се избира малтерот што ја има најсоодветната комбинација хемиски карактеристики. Понекогаш се користат смеси со цел да се подобрат специјалните карактеристики на бетонот. Наша желба е да ги обезбедиме сите потребни производи за инсталирање на градежни системи од еден извор, па така, нудиме и специјални адитиви за да се добие совршен конечен резултат на лице место.

 

Брзо-стврднувачки производи за фугирање

Повеќе

Адитиви

Повеќе