Нови производи

За нас, сѐ се одвива околу иновативноста и развојот на производи. Иновативноста значи интелигентни производи, зголемена ефикасност и брзи и прецизни резултати.  Ceresit е на прво место кога станува збор за постојано подобрување на нашите производи и технологии. Нашите обемни истражувања и развој произведуваат постојан тек на нови производи и системски решенија што ја прават вашата работа побрза, полесна и поздрава.