Систем за керамика

Поставување на плочки никогаш не е лесно. Професионалното лепење плочки бара големо искуство и најнова генерација оптимални производи за различни површини и материјали.
 
Станува ли збор за внатрешна или за надворешна употреба, нови згради или реновирање на стари згради, поставување керамика на мала бања или на голем базен, за приватна или за индустриска примена, можете да бидете сигурни дека Ceresit го има вистинското решение во својата широка мрежа на совршено поврзани производи. Благодарение на нашето искуство и на развојот на новите технологии нашите производи за поставување на плочки нудат најдобри перформанси и трајност, а во исто време плочките се местат побрзо и со помалку труд.

Лепила за плочки

Повеќе

Хидроизолација под плочки

Повеќе

Маси за фугирање и силикони

Повеќе

Дополнителни производи

Повеќе