Дополнителни производи

Со Ceresit нашата цел е да Ви понудиме производи потребни за поставување на целосен систем за керамика од еден извор - нашите дополнителни производи како подлоги, средства за чистење, или импрегнации го комплетираат системскиот пристап и придонесуваат кон совршени и трајни резултати за секое поставување керамика.