Лепила за плочки

Ceresit секогаш го има соодветниот производ и поддршка за кој било вид поставување керамика. Нудиме богата палета на лепила за плочки, дополнети со совршено поврзани компоненти во системи што можат да одговорат на секое барање. Нашите лепила за плочки врз база на цемент обезбедуваат безбедно поставување на плочки, подови од природен камен и мермер на многу различни супстрати.