Хидроизолација под плочки

Тешко е да се замисли современа бања, кујна, базен или балкон без керамички плочки со убав дизајн и добра технологија на површини. Керамичките плочки најчесто се користат во простории кои што се влажни. Целосната заштитa од влага бара инсталација на 100% водоотпорен систем. Ceresit нуди обемна мрежа на соодветни производи со сертификат за хидроизолација под плочки за внатре или надвор, за домашни или комерцијални намени, за големо или за умерено количество на вода. Со системските решенија и системот за хидроизолација од  Ceresit, корисниците секогаш ќе бидат на безбедната страна.