Хидроизолација

 

Влагата е застапена насекаде и е опасност за секоја зграда, па затоа Ceresit нуди совршени решенија за да спречли навлегување на вода во која било форма. Нашето широко портфолио гарантира долготрајни резултати на сите полиња на примена.

  • Хидроизолациски структури во контакт со земја (хоризонтално и вертикално)
  • Хидроизолациски покриви и други хоризонтални површини (тераси, балкони)                    
  • Реновирање на стари згради и историски знаменитости        
  • Затнување на резервоари за вода, погони за преработка на вода и базени      
  • Хидроизолација на ,,влажни соби" (пр. бањи, кујни)   

Подруми и темели

Повеќе

Резервоари, рибници и базени

Повеќе

Балкони, тераси, пација

Повеќе

Хидроизолација

Широка палета на продукти за хидроизолирање, заптивање и кровопокривање произведени со различни технологии,

Повеќе

Бетон

Повеќе

Влажни простории

Повеќе

Фасади и ѕидови

Повеќе