Балкони, тераси, пација

Хидроизолирањето површини како тераси, балкони и пација е важно за безбедноста на зградата и за удобното живеење. Ceresit нуди решенија од различни технологии од битумен мембрани со високи перформанси и битумен течни производи до производи на база на цемент и специјализирани течни производи. Секоја технологија има свои предности што овозможуваат соодветни решенија за сите ситуации.

Повеќе