Фасади и ѕидови

Ceresit нуди широка палета на различни решенија и системи за хидроизолација на фасади и ѕидови, од битумен мембрани со високи перформанси и битумен течни производи до производи на база на цемент и специјализирани течни производи. Секоја од технологиите има свои предности што овозможуваат соодветни решенија за секоја можна ситуација.

Повеќе

Повеќе

Повеќе