FUSION PREMIUM

Опис

Револуционерно решение од областа на силиконите

Карактеристики

  • 100% силикон и без оксими
  • За сите материјали освен PE, PP, PRFE, PMMA, олово и природен камен
  • Брзо сушење
  • Отпорен на екстремни временски услови
  • Едноставен за употреба

Прочитајте повеќе

Нова генерација на силикон која ги спојува сите најдобри перформанси на силиконот во само еден производ. Останува непроменет (не станува жолт) при различни временски влијанија. Не собира прашина и останува чист. Безбеден е по здравјето, без оксими и непријатни мириси.