Систем за подови

Систем за подови

За да се обезбеди сигурна инсталација на под, потребна е доволна површина на подлогата. Ceresit нуди висококвалитетни и одлично прифатени производи - прајмери, долни слоеви и хидроизолација, за нивелирање и полнење, производи за поправка на пукнатини како и за нанесување и поправка на малтер. Кои и да се потребните максимални перформанси и услови во подната технологија, со Ceresit системите вистинското решение ви е секогаш при рака, со гарантирани оптимални резултати.