CE 40 COLOR PERFECT

ГИ САКАМЕ БОИТЕ

Ние правиме сè за да го покажеме ова во нашите фуги. Тоа е причината зошто ја ставаме бојата во центарот на нашата подобрена палета на производи CE 40, вклучувајќи ја и сосема новата формула Color Perfect. Совршени за работа и совршени за живеење.

COLOR PERFECT

Формулата Color Perfect обезбедува:

 • убаво, долготрајно искуство со боја,
 • мазен визуелен изглед,
 • отпорност на пукање и промена на бојата

SILICA ACTIVE

Составот на CE 40 е подобрен со Superfine микро-силикати, што го прави особено стабилен и отпорен. Оваа технологија придонесува за:

 • зголемена отпорност на пукање и гребење,
 • совршено мазни и униформни бои,
 • оптимално време на сушење при фугирање порцелански плочки.

AQUASTATIC

CE 40 вклучува Aquastatic технологија која обезбедува лизгање на водените капки по површината и спречува продирање на водата низ фугата. Технологијата овозможува:

 • поголема отпорност на нечистотија,
 • ефект на пад на површината,
 • полесно се чисти

TRIO-PROTECTION

Трите избрани сегменти на формулата Trio-Protection се одговорни за хигиената по заштитата.

 • ја штити фугатa од габи и мувла,
 • обезбедува долготраен естетски изглед,
 • штити од промена на бојата.