CT 84 PLUS

БРЗА И ЛЕСНА ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА

CT 84 EXPRESS PLUS - НАЈБРЗ И НАЈЛЕСЕН НАЧИН ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА РАБОТАТА!

Новиот CT 84 EXPRESS PLUS е погоден и за EPS и за плочи од минерална волна. Истовремено, ниските температури веќе не претставуваат проблем, бидејќи новата формулација може да се користи дури до - 10°C. Време е да преминеме од традиционалните решенија на CT 84 EXPRESS PLUS.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРЕДНОСТИ

Погодна и за плочи од минерална волна

Може да се користи и во тешки услови ( до -10 °C) 

Долгорочен квалитет благодарение на вентилот на новата генерација

CT 84 EXPRESS PLUS - ВИДЕО

ДРУГИ ПРИДОБИВКИ

КАКО СЕ КОРИСТИ

ЧЕКОР 1

Пред прицврстување на EPS или MW плочите, фиксирајте ги почетните профили. 

ЧЕКОР 2

Фиксирајте ги изолационите плочи. 

ЧЕКОР 3

Нанесете го CT 84 Express Plus.

ОБЛАСТ НА ПРИМЕНА

Прицврстување на плочи од EPS (експандиран полистерен) и MW (минерална волна) во Ceresit Ceretherm Express системот за термоизолација на надворешни ѕидови на објекти.

Пополнување празнини во случај на поставување плочи во постоечка термоизолација.

Прицврстување на плочи од експандиран полистерен во случај на модернизација на постоечки термоизолациски систем ( ETICS на ETICS).

ЛЕПАК НА БАЗА НА ЦЕМЕНТ VS CERESIT CT 84 EXPRESS PLUS

 

 


Намалување на трошоци при работа

 

 

 

 Заштеда на време

 

 

 

 

Намалување на трошоци за транспорт

 

 

 

 

 

Намалување на трошоци за складирање

 

 

 

Ниски трошоци при примена на цел термоизолациски систем!