СИГУРНО РЕШЕНИЕ
ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

ПРЕДНОСТИ

Ceresit CL 51 Express- овозможува беспрекорно заптивање под плочките во влажни, внатрешни простории. Кога се користи во комбинација со Ceresit CL 152 хидроизолациска трака овозможува идеално хидроизолациско решение за различни видови на подлоги. Во продолжение погледнете 5 видео снимки кои ги прикажуваат предностите на овој производ.

НАНЕСУВАЊЕ СО АЛАТ ПО ИЗБОР

ПОМАЛА ЗАГУБА

ПОГОЛЕМАТА ПОКРИВНОСТ

БРЗА РАБОТА

ПОТРЕБНО Е ПОМАЛКУ ВРЕМЕ

ПЕРФОРМАНСИ

 

ОДОБРЕН СПОРЕД ETAG 022/EAD 030352-00-0503

Ceresit CL 51 Express е тестиран и сертифициран од страна на EOTA (Европска организација за техничка проценка) и со тоа добива ETAG 022/EAD 030352-00-0503 сертификат за хидроизолација на внатрешни простории.

НАНЕСУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДОТ

СИГУРНО НАНЕСУВАЊЕ  
 

  • Користете алат по избор: четка, ваљак или глетарка
  • Тиксотрпна конзистенција за подобро нанесување
  • Без капење

ФОРМУЛА КОЈА ШТЕДИ ВРЕМЕ

  • Поставување на плочки е можно после само 4 часа по вториот слој
  • Намалена потрошувачка - само 1,1kg/m² за поголема покривност

 

ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ 
 

  • Без непотребно трошење на производот
  • Потребни се само 2 слоја за постигнување на дебелина од 0,5mm

ВОДОНЕПРОПУСНОСТ  
 

  • Користете хидроизолациска трака за дилатациони ивични споеви
  • Поставете ја помеѓу слоевите на хидроизолацискиот премаз за водонепропусност
  • Заштитете го купатилото на подолго време
ТЕХНИЧКИ ЛИСТ

СИГУРНО РЕШЕНИЕ ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЈА