КАТАЛОГ НА НИЈАНСИ ЗА ФАСАДА!

МАЛТЕРИ И БОИ ЗА ФАСАДАТА НА ВАШИОТ ДОМ

ИНСПИРИРАНИ ОД БОИТЕ НА ПРИРОДАТА

Изразете ја вашата личност преку едноставен избор на нијанси на малтери и бои за фасадата на вашиот дом.

НИЈАНСИ НА МАЛТЕРИ И БОИ ЗА ФАСАДА

ЕНЕРГИЈА & ПОЗИТИВНОСT

Доколку сте енергични и сакате нестандарден дизајн, тогаш оваа палета е најдобриот избор за вас. Нијансите од оваа палета ќе овозможат фасадата на вашиот дом да се истакне во нејзината околина.

ХАРМОНИЈА & УРАМНОТЕЖЕНОСТ

Откријте ги боите кои обезбедуваат одмор од метежот и вревата на модерниот свет. Палетата „Хармонија и урамнотеженост“ вклучува природни и пријателски бои кои совршено се вклопуваат во околината. Станува збор за композиција од зелени, суптилни беж и светло сиви нијанси кои ќе создадат хармоничен амбиент за вашето секојдневие.

МУДРОСТ & САМОУВЕРЕНОСТ

Откријте ја линијата на сите нијанси кои ви даваат можност да создадете внимателно дизајниран простор. Палетата е создадена за мудри и самоуверени луѓе кои избираат докажани и сигурни решенија.

ТОПЛИНА & ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Не треба да избирате помеѓу убавина и практичност. Боите од оваа палета не само што се привлечни, туку што е најважно, одговараат на многу архитектонски стилови. Во оваа палета ќе најдете нијанси кои ви дозволуваат да создадете простор кој го открива вашиот романтичен и топол карактер.

ИНСПИРАЦИЈА И ПСИХОЛОГИЈА

Создајте елегантна и уникатна фасада која ќе ја изрази природата на вашата личност!

ДИЗАЈНЕР НА ФАСАДА

Изберете модерен или класичен стил на куќа, додадете ги вашите омилени нијанси и создадете го вашиот дом од соништата!

ПАЛЕТА  НА НИЈАНСИ

Одговорете ги кратките прашања и дознајте која категорија нијанси е за вас.

ИЗБЕРИ ФОТОГРАФИЈА

Разгледајте ја нашата галерија на фотографии или изберете свои и откријте ги нијансите кои ги кријат.