CERESIT EPOXY - РЕВОЛУЦИЈА ВО КВАЛИТЕТ

НОВО РЕШЕНИЕ ОД CERESIT EPOXY 3 ВО 1

СТАБИЛНОСТ НА БОЈА

 • Без промена на боја
 • Без пукнатини и собирање
 • Без избледување на пигменти
 • Висока UV отпорност
  (Ceresit CE 89)

ВИСОКА ОТПОРНОСТ

 • Висока хемиска отпорност: базени, фабрики за храна, аптеки, перални и сл.
 • Висока механичка отпорност: области со голем сообраќај, индустриски зони, тешки машини итн.

ЛЕСНА УПОТРЕБА

 • Одличнo за работа
 • Лесно за чистење: со сунѓер
 • Оптимално време на користење и без дисколорација

ПРОИЗВОДИ

CERESIT CE89 ULTRAEPOXY PREMIUM

 • Двокомпонентна, хемиски отпорна епоксидна маса за поставување и фугирање плочки и мозаик
 • Ширина на споеви 1-15mm
 • Постојана боја за сите видови плочки
 • Оптимизирана UV заштита и отпорност на временски услови
 • Погодна за примена на места со вода за пиење и обработка на храна
 • Достапна во повеќе нијанси

CERESIT CE79 ULTRAEPOXY INDUSTRIAL

 • Двокомпонентна, хемиски отпорна епоксидна фуг маса и лепак
 • Ширина на споеви 1-15mm
 • Без лизгање кога се користи како лепак на вертикални површини
 • Лесно се нанесува и чисти
 • Достапна во повеќе нијанси

Ceresit CE51 EpoxyClean
 

Специјален чистач за отстранување на дамки од фуг маси и остатоци од сите видови керамички плочки и природен камен