ФАСАДА. ПРИРОДА. ДИЗАЈН.

ВАШ ДОМ - ВАШ VISAGE

Кога станува збор за крајниот ефект на вашиот дом, важно е фасадата да го изразува вашиот личен вкус. 

Постојат многу различни опции за да го направите вашиот дом онака како што сте замислиле. Потребно ви е нешто што е модерно и лесно за одржување.

ИНСПИРИРАНИ ОД ПРИРОДАТА

Следејќи ги најновите трендови, очигледно е враќањето на природните и груби материјали: дрво, камен, бетон и цигла. Даваат едноставен и модерен изглед на било која фасада. Ceresit  нуди палета на малтери и бои кои се инспирирани од природата.