DH MAXI

Опис

Самонивелирачка маса за дебелина на слој од 3-30mm

Карактеристики

  • Отпорна на оптеретување
  • Збогатена со влакна
  • Едноставна за нанесување
  • Може да се нанесува машински
  • Соодветна за системи со подно греење

Прочитајте повеќе

Дебелослојна самонивелирачка маса за дебелина на слој од 3 до 30mm. Погодна за сите видови подни облоги.