CT 721 VISAGE

Опис

Средство за импрегнација на боја со ефект на дрво за внатрешна и надворешна употреба

Карактеристики

  • Достапно во 6 нијанси на природно дрво
  • Отпорно на временски услови
  • Долготрајно и отпорно на валкање
  • Xидрофобно
  • Висока стабилност на бојата
  • Подготвен за употреба

Прочитајте повеќе

Ceresit CT 721 средството за импрегнација се користи за декоративен слој со ефект на дрво на површини со Ceresit CT 720 VISAGE, традиционален малтер, бетонски и гипсани површини.