Поставување керамика со голем формат

ПРОФЕСИОНАЛНИ МЕТОДИ, АЛАТИ И ЛЕПИЛА

СТАНИ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА КЕРАМИКА СО ГОЛЕМ ФОРМАТ

Усовршете го поставувањето на керамика со голем формат во 8 чекори!

Погледнете ги сите важни совети и трикови кои ќе ви помогнат да избегнете непотребни и скапи грешки и да постигнете беспрекорни и долготрајни резултати.

8 ЧЕКОРИ ДО УСПЕШНО ПОСТАВУВАЊЕ КЕРАМИКА СО ГОЛЕМ ФОРМАТ

1. Планирање
 
2. Подговотка на подлогата
3. Избор на соодветен алат
 
4. Ракување
5. Сечење
6. Бушење и закосување
7а. Поставување плочки со бел лепак
7б. Поставување плочки со сив лепак
8. Поставување плочки на отворено