МАЛТЕРИ
СО ЕФЕКТ
НА ДРВО

ТОПЛИНА НА ШУМАТА

Единствен ефект на дрво на фасадата на вашиот дом.

МАЛТЕРИ СО ЕФЕКТ НА ДРВО

VISAGE малтерите со ефект на дрво можат многу лесно да ги креираат природниот изглед и структура на дрво, без долготрајна работа и многу трошоци. Колекцијата од 6 класични тонови на бор, храст и орев, неодамна е збогатена со 6 целосно нови нијанси. Silver Grey, Light Beige, Steel Grey, White Birch, Dark Brown и Africa Ebony се ладни нијанси на дрво и овозможуваат создавање на фасада според најновите архитектноски трендови. 

White Birch
Light Beige
Dark Brown
Silver Grey
Steel Grey
Africa Ebony
Iberia Pine
Irish Oak
Canada Walnut
Norway Pine
Bengal Teak
Kongo Wenge

ЧЕКОР ПО ЧЕКОР

ИНСПИРАЦИЈА

ПРОИЗВОДИ