МАЛТЕРИ
СО ЕФЕКТ
НА КАМЕН

ЕФЕКТ НА КАМЕН

 

МАЛТЕРИ СО ЕФЕКТ НА КАМЕН

VISAGE малтерите со ефект на камен ја прикажуваат структурата на гранит, инзвонреден материјал препознатлив по својата елегантност и едноставност. Нијансите на малтер со ефект на гранит се значајно подобрени - целосно нови 8 нијанси од топло зеленкасти до темни и интензивни тонови. Лесни се за користење на цела фасада или за потенцирање на оредени архитектноски детали, во зависност од избраните нијанси. Без разлика на тоа колкаво е подрачјето на примена, малтерот со ефект на камен гарантира елегантен изглед на секоја фасада!

Malaga Cream
Norway Grey
Jamaica Brown
Etna Grey
California Sand
Mozambic Graphite
Bolivia Red
Madeira Green
Africa Red
Calcutta Anthracite

ЧЕКОР ПО ЧЕКОР

ИНСПИРАЦИЈА

Products