CE 79 ULTRAPOX COLOR

Опис

Двокомпонентна, хемиски отпорна обоена епоксидна маса за фугирање и лепило

Карактеристики

  • Водонепропусна
  • Отпорна на хемикалии и механички дејства
  • Лесна примена и чистење
  • Без лизгање како лепак на вертикални површини
  • Достапна во повеќе нијанси

Прочитајте повеќе

Високо отпорна маса за лепење и фугирање на проѕирни и полупроѕирни површини. Ширина за фугирање 1-15mm. Наменета е за хемиско и трајно лепење и фугирање на керамички плочки и камен, кисело отпорни плочки, порцелан, клинкер плочки и синтетички плочи (Agglo мермер и сл.). Применлива за фугирање керамички облоги и простории кои се изложени на агресивни супстанци, како што се терапевтски кади, трпезарии, индустриски кујни, млекари, кланици, прехранбени индустрии, простории за складирање батерии, перални, пивари, силоси, простории за чување животни, базени за пливање, лабаратории, спа центри, сауни и парни купатила. Погодна е за внатрешна и надворешна употреба и константно влажни подрачја, како и за солена вода.

CE 79 ULTRAEPOXY ДОСТАПНИ БОИ

ВАЖНО: Додадете ја точната количина на вода наведена на пакувањето и измијте ги плочките откако ќе се стврдне масата за фугирање за да избегнете промена на бојата. Бојата на масата за фугирање на екранот, како и бојата на налепницата на кантата, може да се разликуваат од вистинската боја по нанесувањето, па затоа треба да се гледаат информативно. За конечниот избор на маса за фугирање, препорачуваме да ја користите тон картата на продажното место. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОТРОШУВАЧКА НА ФУГА

1 Димензии на плочки

cm
cm
mm
mm

2 Површина

0 100

ПРОЕКТ:

  • Површина

     

ПОТРЕБНО ВИ Е: