CL 152 Затнувачка лента

Опис

Затнувачка лентае, за водоотпорно врзување аглени спојки

Карактеристики

  • Водоотпорна
  • Флексибилна, трајно врзува
  • Отпорна на абење и кинење
  • За врзување агли и спојки
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Ширина: 120 mm

Прочитајте повеќе

CL 152 затнува агли и спојки, влезови за цевки и одводи и агли во простории во комбинација со водоотпорни флексибилни производи за затнување, на пр. CL 50, CL 51, CL 71 и CL 72 под подните облоги на керамички плочки.