CL 50 EXPRESS 2-K

Опис

Двокомпонентен хидроизолациски премаз

Карактеристики

  • Водоотпорен според EN14891 CM02 (-20°C)
  • 2 - компонентен производ
  • Флексибилен
  • Подготвен за употреба по 5 часа
  • Премостува пукнатини
  • За внатрешна и надворешна употреба

Прочитајте повеќе

Алтернативен премаз за хидроизолација на бањи, базени, тераси, балкони и сл. во комбинација со други водоотпорни флексибилни производи како што се CL 152, CL 82, CL 87 под плочките.