CM 22 MEGA FORMAT

Опис

Специјално лепило за плочки со големи формати и лепење на различни подлоги

Карактеристики

CM 22 Mega Format Flexibile лепакот за плочки обезбедува висока флексибилност при лепење плочки на критични површини. Неговата конзистенција е прилагодлива што го прави многу погоден за плочки со големи формати - совршен е за примена на балкони, патоа, бетонски кошулици не постари од 3 месеци. CM 22  може да се примени и за поправање или нивелирање на нерамнини до 8mm длабочина пред поставување на плочките.

Прочитајте повеќе

  • За големи плочки со максимална должина по страна до 120cm
  • Лесна апликација
  • Прилагодлива конзистенција за под и ѕид
  • Висок степен на толеранција и зголемено задржување на вода (6.8 - 8.8 литри)
  • Отпорен на површински деформации на балкони, тераси и подно греење (S1 класа)
  • За внатрешна и надворешна употреба