CM 9 Base

Опис

Лепак за плочки за впивачки подлоги

Карактеристики

  • Максимална должина на плочка е 30cm
  • Висока стабилност
  • Одлична обработка
  • Погоден за нерамни површини
  • За дебелина на слој до 10mm

Прочитајте повеќе

Тенкослоен лепак за поставување впивачки подни и ѕидни керамички плочки. 

Погоден за внатрешни подлоги кои имат цемент како база.

Документи и Превземања