CT 80

Опис

Лепак и арматурен малтер за минерална волна

Карактеристики

  • Флексибилен
  • Висока моќ на лепење
  • Отпорен на оштетување, гребнатини и пукнатини
  • Збогатен со Fibre Force влакна
  • Паропропусен

Прочитајте повеќе

Лепак за лепење и рабицирање фасадна минерална волна збогатен со влакна. Може да се користи при изолација на нови објекти и при енергетски санации на веќе постоечки објекти. Исто така може да се користи за ламелни табли за изолации на плафони на гаражи.