ПОСТАВУВАЊЕ НА ПОДОВИ

За да се обезбеди сигурно поставување на подни облоги, Ceresit нуди високо квалитетни производи како што се основните премази, заптивните смеси, смеситe за израмнување и полнење како и поправки.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА – САМОНИВЕЛИРАЧКИ МАСИ