RS 88

Опис

Брзоврзувачки репаратурен малтер

Карактеристики

  • Брзо врзување при секоја дебелина на слој (30 - 60 минути)
  • Одличен капацитет на пополнување
  • Погоден за хоризонтални и вертикални површини
  • Минимално затегнување
  • Отпор на тркалца

Прочитајте повеќе

Универзална репаратурна маса која не се собира, за регенерација на подлоги со дебелина на нанесување од 1 до 100mm. Се користи за поправки на цементни и бетонски кошулици (пукнатини и помали нерамнини). Идеално за израмнувачки слоеви. Се препорачува само за внатрешна употреба.