CM 49 PREMIUM FLEXIBLE

Опис

Супер флексибилен бел лепак класа S2 за многу сложени површини

Карактеристики

  • бел лепак
  • за внатре и надвор
  • идеален за балкони и тераси
  • погоден е за ултра тенки плочки со голем формат и природен камен
  • може да се користи за влажни кошулици
  • лепење керамика на цврсти дрвени облоги

Прочитајте повеќе

CM 49 е супер флексибилен бел лепак класа S2 за многу сложени површини и деформабилни подлоги

≥ 5 mm. Погоден е за внатрешна и надворешна примена. Се користи за поставување керамички плочки и плочи, порцелан, природен камен, стаклени плочи, стаклен мозаик и мозаик, како и плочи со синтетичка смола (агломератни плочи).