ЛЕПАЦИ ЗА КЕРАМИКА

Ceresit нуди адекватен производ  и поддршка за секаков вид на поставување на плочки. Нудиме широк асортиман на лепила за плочки, збогатен со совршени компоненти во системи кои ги задоволуваат сите барања. Нашиот цементен лепак за плочки е мешавина од малтери која обезбедува безбедно поставување на плочки, поплочување со природен камен и мермер на различни подлоги.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА – ПРОИЗВОДИ ЗА КЕРАМИКА