МАЛТЕРИ
СО ЕФЕКТ
НА АРХИТЕКТОНСКИ БЕТОН

ИНДУСТРИСКИ БЕТОН

 Креирајте индустриски изглед на вашата фасада, кој е во согласност со современите архитектонски трендови.

МАЛТЕРИ СО ЕФЕКТ НА АРХИТЕКТОНСКИ БЕТОН

Архитектонскиот бетон малтер е погоден за завршна обработка на куќи, канцеларии и јавни згради во најмодерен стил. Производот доаѓа во три нијанси на сива боја (светла, средно светла и темна) и во повеќе различни текстури на изработка. Конечниот изглед на ентериерот или фасадата ќе зависи од поединечните техники на нанесување, структурата на позадинските слоеви или креативноста на дизајнерот.

Sydney Light
Chicago Grey
Tokyo Graphite

ЧЕКОР ПО ЧЕКОР

ИНСПИРАЦИЈА