DX

Опис

Самонивелирачка маса за слоеви од 0,5 до 10 mm во еден слој

Карактеристики

  • Самонивелирачка и можност за пумпање
  • Брзо сушење
  • Висок отпор

Прочитајте повеќе

Ceresit DX е самонивелирачка маса на база на 

на цемент што ја прави идеална за корекција на неправилности на различни подови, како што се бетон, малтер, цементен малтер, керамички плочки, природен камен, епоксидни подлоги како и стари подлоги со стврднати остатоци од лепила. Компатибилен со сите Ceresit лепила за завршни работи.