CT 99 CONCENTRATE

Опис

Концентрат за отстранување на габи, лишаи, мов и бактериска контаминација

Карактеристики

  • Без метали
  • Нерѓосувачка апликација
  • Може да се бои
  • Дозволува капиларно дејство
  • За внатрешна и надворешна употреба

Прочитајте повеќе

За отстранување на габи, лишаи, мов и за уништување на микро организми, бактерии и сл. За внатрешна и надворешна употреба. 

Соодветен за употреба на површини пред нанесување на боја.

Чекор по чекор

CT 99 може да се користи на сите суви и чисти површини ( слоеви на боја, малтери, бетон и сл.) Со жица за чистење можете да ги отстраните сите потешки дамки и нечистотии.

Пред употреба, разредете го CT 99 со вода во однос од 1:2 до 1:5. Нанесете ја смесата со четка на предвидените површини. Немој да користите спреј! Нанесете CT 99  пред првиот слој на прајмер и оставете да делува од 8 до 10 часа.