CR 100 SEMI-FLEX 2-K

Опис

Двокомпонента цементна маса за хидроизолација и заштитен премаз

Карактеристики

  • Водонепропусен
  • Паропропусен
  • Отпорен на негативен притисок на вода
  • Отпорен на смрзнување
  • Лесно се нанесува со четка, мистрија или со прскање

Прочитајте повеќе

Хидроизолациски премаз наменет за употреба на хоризонтални и вертикални површини на згради, конструкциски елементи и резервоари, за хидроизолација против оптеретување со вода и за внатрешна хидроизолација на монолитни резервоари за вода, како и резервоари за вода за пиење и базени со длабочина ≤ 7,5 m. Погоден е и за дополнителна хидроизолација од негативна страна. Премостува пукнатини и ја штити бетонската конструкција.