CN 85 TURBO

Опис

Брзоврзувачки цемент за цементна кошулица

Карактеристики

  • Проодно после 3 часа
  • Подготвено за облога после 24 часа
  • Брзо зацврстување
  • За канали за дренажа и цврсти подлоги
  • За внатрешна и надворешна употреба

Прочитајте повеќе

Наменет е за брзо врзување на цементната кошулица и дренажниот малтер. Се користи за изработка на врзувачки кошулици, кошулици со посебен слој, кошулици за подно греење и сл. Погоден е за поставување плочки, паркет и природен камен отпорен на дисколорација. Се користи и за оптеретени површини кои се веќе обложени.