CS 11 ACRYL GYPSUM

Опис

Акрилен силикон

Карактеристики

  • За влажни и впивачки подлоги
  • Можност за боење
  • Соодветен за сите видови подлоги
  • Едноставна употреба
  • Без мирис

Прочитајте повеќе

Наменет за заптивање на споеви помеѓу ѕидови и плафон кои се изложени на релативно лесни оптеретувања, како на пр. внатрешни врати, прозорски оквири, ролетни и сл. Се користи за внатрешна и надворешна употреба, на ѕид, бетон, дрво, цигла и алуминиум.