CS 23 AQUARIUM & GLASS

Опис

Силикон за стакло и аквариуми

Карактеристики

  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Отпорен на UV зраци и високи температурни разлики
  • Специфичен мирис за време на сушење
  • Отпорен на стареење, пукнатини, собирање и промена на боја
  • Без разредувач

Прочитајте повеќе

Добро лепи на различни невпивачки подлоги како што се стакло, глазирани керамички плочки, алуминиум или метал. Погоден е за застаклување на алуминиумски оквири градежни и конструктивни споеви, прозори и врати, застаклување или заптивање на аквариуми.