CS 24 PREMIUM UNIVERSAL

Опис

Универзален силикон

Карактеристики

  • Отпорен на временски услови
  • Се стврднува на собна температура и под влијание на влага
  • Отпорен на хемиски средства за чистење
  • Висока моќ на лепење
  • Отпорен на влага, мувла, UV зраци, и температурни разлики

Прочитајте повеќе

Погоден за заптивање на споеви на прозорци, врати и дилатациони споеви. Може да се користи и за глазирање, заптивање прозорци и врати.